torstai 4. maaliskuuta 2010

Hommat etenee

Sain bassot purkkiin jo viikko sitten. Eilen kävin kuulostelemassa kaikki biisit läpi, kun Janne oli saanut molemmat kitarat soitettua. Samalla tein pari pientä paikkausta/muutosta bassoihin. Nyt voin hyvin mielin häipyä pariksi viikoksi muihin maisemiin. Une on aloittelemassa laulujen tekemiset, ja pääsin samalla kuulemaan ekan biisin laulujen kanssa. Hyvältähän tuo kuulosti. Kohti valmista levyä tässä mennään kovaa vauhtia.


Omasta näkökulmastani tämä on ollut kaikkein miellyttävin levytysprosessi koskaan. Hästholmen on täydellinen lokaatio rentoon studiotyöskentelyyn. Oli piristävää kun saatiin paukutella pohjia livenä samassa huoneessa. Tuota hikistä livemeininkiä on tarttunut myös kovalevylle asti, joten luvassa on edellistä levyä likaisempi ja ankarampi äänite. Päivätöiden kahleista irtautuminen mahdollisti ennennäkemättömän kovan treeniputken, hyvä valmistautuminen näkyi selkeästi studiotyöskentelyssä.

Tarkkaamo

Levy on jo lähtenyt miksaukseen, kun palaan reissusta kotiin. Mielenkiinnolla odotan mitähän Ruotsin ihme saa aikaan soundimaailman suhteen. Lähtösoundit ovat sen verran hyvät, että ihmeitä saa tapahtua, jos lopputulos ei kuulosta hyvältä.

1 kommentti:

  1. Rytmihäiriö nyt on aina Rytmihäiriö joten kuulostaa joka tapauksessa hyvältä, tuli sieltä sitten metalli tai hooceeorientoituneempaa settiä.

    VastaaPoista